Köszöntő

hernadi tamasKedves olvasó, tisztelettel köszöntöm a Pápai Kosárlabda Club hivatalos oldalán. Nagy örömömre szolgál, hogy ellátogatott egyesületünk weblapjára, ahol hivatalosan tájékozódhat a Pápai Kosárlabda Clubot érintő legfrissebb hírekről, eredményekről, utánpótlás csapataink körül történő folyamatos fejlődésről.

A Pápai Kosárlabda Club 1996. december 12.-én alakult. Végig járva a kosárlabdázás ranglétráját előbb a megyei bajnokságban, majd az NBII-es bajnokságban és lassan tizenöt éve az NBI/B-s bajnokságban szerepel. Nehéz utat jártak be sportolóink és vezetőink míg a Magyar kosárlabdázás térképére véglegesen felkerültünk és immáron úgy jegyzik Pápa városát, mint Veszprém megye egyik legjobb kosárlabda klubját, utánpótlás nevelő bázisát.

Mielőtt bővebben megismerkedne honlapunk tartalmával, engedje meg hogy említést tegyek azon személyekről akik a Pápai Kosárlabda Club fennállása óta vezető tisztségviselők voltak. Klub történetének első elnöke és alapítója Sydó Tibor, aki lelkiismeretes munkájával hosszú évek alatt irányította egyesületünket. Őt követte az elnöki székben Balogh József aki a pápai kosárlabda legemblematikusabb vezetője volt, rengeteg pozitív emberi tulajdonsággal, belsőjéből áradt a nyugalom és a bölcsesség, hatalmas tudást hagyott az utókorra. 2009-től napjainkig Hernádi Tamás elnök vezeti az egyesületet.
Talán a legfontosabb ember a Pápai Kosárlabda Club életében Vajda József, aki egészen az 1996-os alapítás óta látja el a vezetőedzői feladatokat, Ő az egyesületünk motorja és lelke is egyben. A sajátos fanatizmusát adja át minden sportolójának és a vele együtt dolgozó kollégáinak is.

Kellemes olvasást, időtöltést kívánok Önöknek!

Hajrá Pápai Kosárlabda Club!

Hernádi Tamás
Elnök