A Concordia Motax KC a rájátszás második fordulójában az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC csapatát kapta ellenfélként.

Az első mérkőzést Győrben játszották a csapatok, ahová a Pápa egyértelműen nyerni utazott. Jól is indult a vendégek számára a meccs, az 5. percben már tíz pontos előnyre tettek szert Sonyák tripláját követően (8-18), aki egyébként ismét extra teljesítmény nyújtott a mérkőzésen. A Győr nem hagyta még jobban elmenni a Pápát, folyamatosan zárkózott fel, a negyed végére pedig csupán egy ponttal vezetett a Concordia (30-31). A rövid szünet után először fej-fej mellett haladtak tovább a csapatok, ám a 16. percben Keller dobását követően ismét egy híján 10 pontos volt a Pápa előnye (37-46). A folytatásban a hazaiak mentek az eredmény után, igyekeztek ledolgozni a hátrányt, de a félidei eredmény a Concordia számára alakult kedvezőbben (48-52). A 27. percben sikerült először több mint tíz pontos előnyt kidolgozni, Murai hárompontosát követően már 58-71 állt az eredményjelzőn. A záró negyedben sikerült megőrizni, sőt növelni is a harmadik játékrészben szerzett előnyt, a 80-96-os végeredményt pedig Kocsis közeli dobása állította be. A Pápa abszolút megérdemelten szerezte meg a győzelmet, bízzunk benne, hogy hazai pályán május 6-án hasonlóan jó mérkőzésen sikerül megnyerni a két nyert meccsig tartó párharcot!

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC – Concordia Motax KC Pápa 80-96 (30-31, 18-21, 14-23, 18-21)
Concordia Motax KC Pápa: Sonyák 33/12, Murai 19/3, Cook 16, Kocsis 10, Horváth 9/3, Grebenár 7, Keller 2, Márton L., Márton Á., Szeier

Vajda József: Szeretnék gratulálni először is a csapatomnak, és köszönöm a győri csapatnak is a jó mérkőzést. Gólgazdag volt, de úgy érzem, hogy mi nagyobb erőket mozgósítottunk meg a győzelemért.

GR

(Fénykép: hunbasket.hu)

Keresés

Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott egyesületünk weblapjára, ahol tájékozódhat a Pápai Kosárlabda Clubot érintő legfrissebb hírekről, eredményekről.

Friss hírek

Elérhetőségek

Cím: 8500 Pápa, Várkert u. 4.

E-mail: Hernádi Tamás - hetaserleg@gmail.com