Az NB1/B-s bajnokság zöld csoportjának 17. fordulójában a Bajai Bácska FKE csapatához látogatott a Concordia Motax KC.

A pápai csapatnak nem volt egyszerű feladata a tabella második helyezettje ellen, hiszen egyik kulcsemberük, Murai Gábor sérülés miatt továbbra sem volt bevethető. A mérkőzés első felét kiegyenlített játék, és csupán egy-két pontos különbség jellemezte. A pápai alakulat a 16. percig tudta tartani a lépést, ekkor még 30-30-at mutatott az eredményjelző. Az ezt követő percekben az ellenfél nagyobb tempóra kapcsolt, és sikeres labdaszerzésekkel az első félidő végére már tíz pontos előnyre tett szert (42-32). A szünet után sem tudta ledolgozni hátrányát a vendégcsapat, sőt a Baja a mérkőzés végére húsz pontos előnyt tudott kovácsolni. Így sajnos elszenvedte idei első vereségét a Concordia Motax KC. Javítási lehetősége hazai pályán lesz a Pápának, február 1-jén pénteken 18:00-tól Hódmezővásárhely csapatát fogadja a Városi Sportcsarnokban.

Bajai Bácska FKE – Concordia Motax KC 78-58 (20-17, 22-15, 19-12, 17-14)

Concordia Motax KC: Cook 19/6, Sonyák 14, Márton Á. 12/6, Keller 4, Grebenár 4, Horváth 2, Márton L. 2, Kasza 1, Kocsis, Csányi, Bakos, Tóth

Vajda József: Gratulálok a hazai csapatnak a megérdemelt győzelemhez. Sajnos nem játszottunk úgy, mint az elmúlt fordulókban!

GR

Fénykép: hunbasket.hu

Keresés

Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott egyesületünk weblapjára, ahol tájékozódhat a Pápai Kosárlabda Clubot érintő legfrissebb hírekről, eredményekről.

Friss hírek

Elérhetőségek

Cím: 8500 Pápa, Várkert u. 4.

E-mail: Hernádi Tamás - hetaserleg@gmail.com