Hivatalos közlemény

Változás a Pápai Kosárlabda Club vezető edzői posztján!

Tájékoztatjuk a Pápa KC, minden tagját, sportolóját, szurkolóját és szimpatizánsainkat, hogy Molnár István és a klub között létrejött 6 hónapos kontraktus lejárt, ezzel az edzői megbizatás véget ért! A következő szezon edzői feladatainak tárgyalása során a klub és Molnár István nem találta meg a közös nevezőt, ezért útjaink külön válnak!

Regalváva az elmúlt szezon vezetőedzőjének nyilatkozatára:

Mivel Molnár István egy fél szezonon keresztül vezette csupán felnőtt csapatunkat és a klub vezetőségével, több esetben nem találta a közös utat, ezért úgy gondoljuk, hogy a következő szezon csapatának irányításával nem kívánjuk megbízni!

Tőle több alkalommal elhangzott, hogy azért kértük fel a csapat irányítására, hogy az NB1/B osztályban tartsa a csapatot, ezzel szemben az elsődleges cél a csapat legjobb nyolc közé vezetése lett volna! Mivel pár hét közös munka után, körvonalózodott, hogy ez a cél nem teljesülhet, ezért igazolt a klub vezetősége egy amerikai légióst a csapatba Ryan Cook személyében, így is biztosítva a csapat NB1/B osztályban való maradását!
Reagálva a “raportra hívásra”: a Pápai Kosárlabda Club minden alkalmazottjával szemben úgy gondolja, hogy munkáltató és munkavállaló között természetes dolog a kommunikáció, István ezt raportnak gondolta, a klub vezetés pedig csupán segítségnek a cél elérése végett.

Molnár István az utolsó napig kitöltötte szerződését! A Pápai Kosárlabda Club ezúton is köszöni neki az elvégzett munkát!

További sok sport sikert kívánunk neki, a következő csapatánál!

A klub ezen időpont után a továbbiakban nem kíván foglalkozni az elmúlt szezonnal, hisz nekünk és sportolóinknak előre kell nézni és koncentrálni a következő kosárlabda szezonra.

Köszönjük István!

Pápai Kosárlabda Club

Következő mérkőzés

Motax Pápai KC

EKE Eger KOK

2018. szeptember 28. 17:00 (Pápa Városi Sportcsarnok)

Keresés

Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott egyesületünk weblapjára, ahol tájékozódhat a Pápai Kosárlabda Clubot érintő legfrissebb hírekről, eredményekről.

Friss hírek

Elérhetőségek

Cím: 8500 Pápa, Várkert u. 4.

E-mail: Hernádi Tamás - hetaserleg@gmail.com