Calle Pubfood Békés – Motax-Pápai KC 70-71 (21-20, 16-18, 12-17, 21-16)

Pápa: Horváth A.17/12, Keresztes 10, Szanati M. 9, Keller 8, Horváth G.8, Fülöp 6/6, Szanati G. 6, Kálmán 5/3, Schveighoffer 2, Hadnagy.

Végig szoros, küzdelmes mérkőzésen idegenben szerzett értékes győzelmet a Motax KC Pápa. Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok, mindössze egyetlen egységgel járt előbbre a hazai csapat.

A második negyed eleje a vendéglátóknak sikerült jobban, 15. percben 30:23-ra vezettek. Ekkor a Pápa magasabb sebességi fokozatra kapcsolt és a nagyszünetre már egy ponttal vezettek.

A harmadik játékrész első négy percében a Pápa 8 pontjára nem érkezett válasz a békésiektől, így 9 pontra nőtt a vendégek előnye. Ekkor a hazaiak ismét felvették a kesztyűt és faragtak a hátrányukon.

Az utolsó negyed hatpontos pápai előnnyel kezdődött, de a Békés még nem adta fel a mérkőzést. A 37. percig a PKC tartotta hatpontos előnyét, ekkor azonban két hazai hármas is a helyére került, a másik oldalon pedig csak egy büntető landolt a gyűrűben. Az utolsó perc hihetetlen izgalmakat tartogatott. Fél perccel a vége előtt fordított a Békés, majd 15 másodperccel később egy összjáték után a Pápa is kosarat szerzett, így

Vajda István

Keresés

Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott egyesületünk weblapjára, ahol tájékozódhat a Pápai Kosárlabda Clubot érintő legfrissebb hírekről, eredményekről.

Friss hírek

Elérhetőségek

Cím: 8500 Pápa, Várkert u. 4.

E-mail: Hernádi Tamás - hetaserleg@gmail.com