Kálmán László

A koronavírus terjedése miatt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége március 13-án felfüggesztette valamennyi versenysorozatát az utánpótlás korosztályokkal bezárólag.

A koronavírus-járvány miatt szigorú intézkedéseket vezettek be az országos szövetségek és városunk sportegyesületei.

Remek védekezéssel és jó taktikával kijavította idegenbeli botlását a Concordia Motax KC Pápa együttese.

Sikerrel vette az NB I/B-s kosárlabda bajnokság 23. fordulóját a Concordia Motax KC Pápa, mely egy gyenge első félidő után 100 pontig jutott a Sopron ellen.

Kiváló védekezéssel, Burai és a visszatérő Sonyák vezérletével magabiztos győzelmet aratott a Debrecen U23-as csapata felett a Concordia Motax KC Pápa.

Az NB I/B-s kosárlabda bajnokság zöld csoportjában az éllovas Újpestet fogadta a Concordia Motax KC együttese.

Dekoncentrált védekezés és gyenge büntetőzés miatt vereséggel indította a 2020-as évet a Concordia Motax Pápa KC együttese.

A pápaiak nyerték az NB I/B-s kosárlabda bajnokság zöld csoportjának szomszédvári rangadóját, miután 100 pont fölé jutva legyőzték a győri egyetemistákat.

Sorozatban harmadik győzelmét aratta a Concordia Motax KC az NB I/B-s kosárlabda bajnokság zöld csoportjában, miután tíz ponttal legyőzte a csoport sereghajtóját.

Keresés

Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott egyesületünk weblapjára, ahol tájékozódhat a Pápai Kosárlabda Clubot érintő legfrissebb hírekről, eredményekről.

Friss hírek

Elérhetőségek

Cím: 8500 Pápa, Várkert u. 4.

E-mail: Hernádi Tamás - hetaserleg@gmail.com